Предлагаме цялостно изграждане на електроинсталации в нови сгради, ремонт и поддръжка на изградени електроинсталации, проектиране и изработка ел. табла, подмяна и ремонт на съществуващи електроинсталации, индивидуални решения за вътрешно и външно осветление.

Осигуряваме роектиране и изграждане на съвременни системи за видеонаблюдение, пълно обслужване, чрез предлагане на съвременни, цялостни решения. Видеонаблюдение от вашия офис, дом или където и да сте.

Изграждаме пожароизвестяване на жилищни сгради, офиси,търговски обекти и индустриални помещения. Системите за пожароизвестяване служат за точно локализиране на пожара, като по този начин се осигурява защита на хората и имуществото.

Съставяме системи за контрол на достъпа, които ограничават физическия достъп до определени сгради и помещения, с помощта на пълен набор от електронни методи за идентификация и електронни заключващи механизми.

Предлагаме комплексно изграждане на различни видове слаботокови инсталации. Този тип инсталации са от голяма значенимост за помещения, в който се предвижда употребата на интернет връзки, кабелна телевизия, системи за известяване.

 

Осигуряваме техническа поддръжка на всякакви видове обекти. Разполагаме с информационни ресурси и система за управление на поддръжката, на които се основават всички дейности, осъществени на съответния обект.

Къде да ни намерите

Адрес: Виктор Юго №28, гр. Пловдив